3a Fira Mercat de Muntanya i Neu de la Vall de Ribes

Posted by | novembre 29, 2012 | General | Sense comentaris
cartellFira

Ja sabem que hi ha estacions que obren aquest cap de setmana, i fins i tot n’hi ha que obren parcialment demà mateix divendres, però pels que no tenien pensat apropar-se a les estacions fins, per exemple, el pont de la setmana vinent, és bo que sàpiguen que poden escapar-se a la Fira Mercat de Muntanya i Neu de la Vall de Ribes.

El Patronat de Turisme i el Col·lectiu d’Artesans de la Vall de Ribes han organitzat la 3a edició de la Fira, que tindrà lloc el proper diumenge 2 de desembre a Ribes de Freser. Aquesta fira, que va néixer en substitució de la tradicional Fira de Nadal, té per objectiu fomentar la pràctica dels esports d’hivern i la muntanya, els elements més significatius del territori. És per això que entre les activitats que proposa hi ha rocòdrom, una mostra d’artesania, un mercat d’ocasió o expositors de material i serveis esportius, entre d’altres.

Enguany la Vall de Núria s’ha afegit a la celebració i proposa excursions per petits i grans amb raquetes de neu, si les condicions acompanyen, com és més provable. Si no fos possible la passejada amb raquetes es faria una excursió per la muntanya per observar la fauna, sempre acompanyats d’un guia de muntanya. a més la oferta lúdica no acaba aquí, els més grans podran realitzar l’itinerari pels camins dels esports de neu a Ribes de Freser acompanyats pel guia de la Vall de Ribes.

Més informació sobre les sortides a la pàgina web de la Vall de Núria. Podeu consultar també el web de la Vall de Ribes.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.